Πετρος Δελλης. Συνεχίζοντας την παράδοση ικανοποιώντας παράλληλα σύγχρονες ανάγκες.

Οι χειροποίητες κατασκευές στην σύγχρονη εποχή μας όπου όλα είναι πλέον είναι τυποποιημένα και προϊόντα μιας μηχανής είναι στην ουσία ένα είδος τέχνης που συνδιάζει παράδοση, ομορφιά ικανοποιώντας  ταυτόχρονα και τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας.

Η  “Ξύλου Έργα” – ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΛΛΗΣ, πιστή στις παραδόσεις, δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής χειροποίητου κουφώματος, κουζίνας και ντουλάπας από τη δεκαετία του 70, όπου ο πατέρας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΛΗΣ ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο πρώτο του εργαστήριο σε μια γραφική γειτονιά της Αθήνας.

Από τότε και μέχρι σήμερα η επιχείρηση έχει μεταφερθεί σε ιδιόκτητο οίκημα στο Κεφαλάρι Αργολίδας (3ο χλμ Άργους-Τριπόλεως), δίνοντας τα ηνία στον υιό Πέτρο.

Με το πέρασμα των χρόνων η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίστηκε και αυτή τη στιγμή η επιχείρηση αναλαμβάνει τον εξοπλισμό κάθε ξύλινης κατασκευής που μπορεί να χρειαστεί ένα σπίτι, ένας επαγγελματικός χώρος ακόμη και μία ξενοδοχειακή μονάδα.

Μερικές από τις κατασκευές μας είναι ντουλάπες, πόρτες, εξωτερικό κούφωμα, κουζίνες, έπιπλα μπάνιου, παιδικό δωμάτιο, κρεββατοκάμαρα, σαλόνι, έπιπλα γραφείου αλλά και πολλές ειδικές κατασκευές.

Τα τελευταία χρόνια η ανακαίνιση και η αναπαλαίωση επίπλων και ξύλινων κατασκευών έχει προστεθεί δυναμικά στις υπηρεσίες της ΞΥΛΟΥ ΕΡΓΑ, καθώς το vintage στυλ στη διακόσμηση και την επίπλωση έχει γίνει τάση.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΛΛΗΣ, βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση και ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να παρέχει στους πελάτες της ΞΥΛΟΥ ΕΡΓΑ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη.

Αντίθετη με τις μοντέρνες τεχνικές αγνώστου προέλευσης και τη φτηνή εισαγωγή επίπλων από το εξωτερικό, η επιχείρηση ΞΥΛΟΥ ΕΡΓΑ αρνείται ακόμα και σε αυτούς τους καιρούς να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη τακτική και παράγει έπιπλα και κατασκευές σχεδιασμένα για μια ζωή.

Η προτίμηση και η αγάπη των πελατών μας, οι οποίοι μετά την πρώτη συνεργασία γίνονται φίλοι είναι η καλύτερη διαφήμιση και η ώθηση που μας έφτασε ως εδώ.

Η συνταγή μας είναι απλή: αγάπη για το υπέροχο υλικό που μετατρέπεται από πρώτη ύλη σε έπιπλο, ποιότητα και λειτουργικότητα στις κατασκευές μας, υλικά και προδιαγραφές κατασκευής που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα διεθνή standards,
μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Αυτά τα μαγικά υλικά μας μεταλλάσουν από καταρτισμένους τεχνίτες, σε φίλους και συνεργάτες δίπλα στους πελάτες μας που μαζί τους κατασκευάσαμε από το πρώτο τους σπίτι μέχρι και το σπίτι της δεύτερης αλλά ακόμα και της τρίτης γενιάς.

Μετά από τόσα χρόνια νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και να δώσουμε την υπόσχεση ότι πάντα θα βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις για να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και το καλύτερο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

Περισσοτερα στο xylouerga.gr

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...